02.06.2019

Σε μερικές ημέρες ολοκληρώνεται ένα πυκνό πρόγραμμα 7 θεματικών προσυνεδρίων σε όλη την Ελλάδα, με κορύφωση το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων στις 16-17 Δεκέμβρη, στην Αθήνα.

Επτά προσυνέδρια διαλόγου και συζήτησης, όπου μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, παρουσιάστηκαν και δημοσιεύτηκαν οι θέσεις της ΝΔ, προκειμένου το σχέδιό της για τη διακυβέρνηση της χώρας να φτάσει σε κάθε πολίτη.

Η σημερινή Νέα Δημοκρατία έχει το θάρρος και την τόλμη να ανοίγεται σε καινούργιες ιδέες, νέα πρόσωπα, να εμπλουτίζει τον πολιτικό της λόγο και να αρθρώνει ένα πειστικό σχέδιο για το μέλλον.

Ένα σχέδιο, με το οποίο θα εμπνεύσουμε ξανά εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στον ελληνικό λαό. Ένα σχέδιο που έχει μονίμως το «δάχτυλό του» πάνω στο σφυγμό της κοινωνίας, στα προβλήματα και τις προκλήσεις.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει αυτού του σπουδαίου εγχειρήματος καλεί όλους τους πολίτες να συστρατευτούν για τη μεγάλη αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Μέσα από μια μακρά προσυνεδριακή πορεία, η ΝΔ απέδειξε πως οι θέσεις μας είναι κοντά στους εργαζόμενους και τους άνεργους, κοντά στους νέους και εκείνους που χρειάζονται στήριξη και αλληλεγγύη. Για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η παροχή στήριξης σε επιχειρήσεις και η επανεκκίνηση της οικονομίας. Η ΝΔ θεωρεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης την ενίσχυση των αγροτών και την ανάπτυξη της Περιφέρειας, και δεσμεύεται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Ελλήνων, την Ασφάλεια και την Ποιότητα Ζωής τους.

Μέσα από αυτό το μεγάλο άνοιγμα, μέσα από αυτήν τη μεγάλη σύνθεση ιδεών, απόψεων και προτάσεων θα καταλήξουμε στο 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όπου θα επικυρώσουμε τον προγραμματικό μας λόγο που θα μας οδηγήσει σε μία μεγάλη εκλογική νίκη.

Ένα συνέδριο που θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας αληθινής ελπίδας για όλους και την εκκίνηση για τη νέα ιστορική αποστολή της ΝΔ: την ανόρθωση της Ελλάδας.