fbpx

Κώστας Τρομπούκης: «Το αποτέλεσμα των χθεσινών Εθνικών Εκλογών σηματοδοτεί ένα ελπιδοφόρο – σταθερό – αναπτυξιακό μέλλον για τη Χώρα.»

| Δελτία Τύπου

Χίος 22/5/2023

Το αποτέλεσμα των χθεσινών Εθνικών Εκλογών σηματοδοτεί ένα ελπιδοφόρο – σταθερό – αναπτυξιακό μέλλον για τη Χώρα. Ο Ελληνικός λαός έδειξε ότι θέλει συνέχεια και σταθερότητα. Έδωσε ηχηρό τέλος στις μεθοδεύσεις της αριστεράς που στόχευε στην ακυβερνησία της Χώρας.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης σταθερός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος μας εγγυάται την σταθερή αναπτυξιακή πορεία της Χώρας, ώστε η Ελλάδα να παραμένει προσανατολισμένη στην ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική της κατεύθυνση.

Ως στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ως υποψήφιος Βουλευτής Χίου αισθάνομαι τιμή που συμμετείχα στην προεκλογική προσπάθεια του κόμματος μας, η οποία κατέληξε στο εκπληκτικό ποσοστό του 46,1% στο νησί μας τη Χίο. Ευχαριστώ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαιτέρως όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.

Παραμένω ενεργός, με όλες μου τις δυνάμεις, αταλάντευτος και ακλόνητος στον κοινό μας σκοπό την αναμόρφωση της Χώρας μας, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παραμένω επίσης κοντά στις Χιώτισσες και τους Χιώτες συμπολίτες μου, που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στο νησί μας, για την υποστήριξη των κοινών μας συμφερόντων.

Κώστας Τρομπούκης
Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Νέας Δημοκρατίας